Kurssin sisältö

Seuraava kurssi alkaa Hervannan Vapaa-aikakeskuksessa Lindforsinkatu 5 Tampere, maanantaina lokakuun viidentenä päivänä klo: 20:00 sali 106 (pikkutatami)
.

15.2.2020. Tampere. Studio Prokuvat.

Kurssi vedetään Classic Krav maga Old Boys teemalla ja mukaan ovat tervetulleita myös naiset.

Kurssilla edetään rauhallisesti (teeman mukaisesti) ja keskitytään tyyppillisempien hyökkäysten torjuntaan.
Kurssin pääpaino on liikkumisessa, hyökkäysten väistämisessä ja hyökkäysten torjunnassa, sekä niihin reagoinnissa voimakkaalla vastahyökkäyksellä.
Opettelemme myös pääsemään pois väkivaltatilanteesta mahdollisimman nopeasti. Lisäksi kurssilla kerrotaan, mitä laki sanoo hätävarjelusta, hätävarjelun liioittelusta ja stressin vaikutuksesta väkivaltatilanteessa.

Kurssi on suunniteltu vähän vanhemmille, eikä sisällä esim. korkeita potkuja tai kierähtäviä kaatumisia. Vaikka teema onkin suunniteltu vähän vanhemmille, eli kurssilla edetään hieman hitaammin, se sopii myös mainiosti nuoremmille harrastajille.  Mukaan pääsee kaikki 18 vuotta täyttäneet.Kurssin jälkeen on mahdollista jatkaa lajia Hervannassa.

Voit ilmoittautua mukaan [email protected] tai 040 7193463 / Jone. Kurssin hinta 80€, sis. 10 tunnin harjoitusta + lauantain kuntopiiri K4 Centerillä, ensimmäinen harjoituskerta on ilmainen. Mukaan voi myös tulla saapumalla suoraan harjoituksiin. Täytä ilmoittautumiskaavake valmiiksi ja tuo se tullessasi ensimmäisiin harjoituksiin.

Varustus vesipullo (ei lasipullo), sisäliikuntavarusteet (verkkarit ja T-paita käy hyvin), painitossut tai paljaat jalat. Vapaa-aikakeskuksen pukuhuoneet ovat koko keskuksen yhteiskäytössä, joten tuo vaatteesi ja muu omaisuutesi mukanasi saliin.


PÄÄSYVAATIMUKSET:

– nuhteeton (ei rikosrekisteriä)- henkilötietokaavake täytetty ja jätetty
– kouluttajan / seuran hyväksymä (hylkäystä ei perustella)
– Ikää 18v

MÄÄRÄYKSET

1. Oppilaiden tunnistus (nimenhuuto).
2. Sairaana harjoittelu on kielletty.
3. Harjoituksiin on kiellettyä tuoda teräviä esineitä, lasipulloja, tms.
4. Korut, lävistykset ja sormukset poistetaan ennen harjoituksiin tuloa.
5. Harjoituksista ei poistuta ilman ohjaajan lupaa.
6. Myöhästyneet ilmoittautuvat ohjaajalle heti saapuessaan.
7. Oppilaita neuvoo ongelmatilanteissa ainoastaan ohjaaja.